Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Rauhankatu 1b

Heti vapaa kuudennen kerroksen huoneisto vuonna 2016 valmistuneesta Asunto Oy Joensuun Martasta!

Huoneisto on siistikuntoinen ja se tarjoaa väljät asuintilat. Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa. Sängylle paikka tilavassa alkovissa, jossa myös säilytystilaa kaapistoin. Huoneiston lasitettu parvekkeelta näkymät luoteeseen. Kylpyhuoneessa on tilaa ja helppo toimia apuvälineiden tai avustajan kanssa. Lisäksi huoneistosta löytyy lähes käyttämättömänä pidetty oma sauna.

Taloyhtiössä on huomioitu erinomaisesti esteettömyys. Sähköisesti aukeavat ulko-ovet, hissi, tilavat käytävät sekä sähköiset älylukot huoneiston ovissa. Viidennestä kerroksesta löytyvät pyykkitupa sekä erikseen varattavissa oleva saunatila.

Tästä ei asuminen enää vaivattomammaksi muutu! Pihapiirissä saatavilla lisäpalveluita, kuten ravintola, Senioneuvonta Ankkuri sekä erilaisia kuntoituksen palveluita.

Vähintään yhden asuinhuoneiston asukkaan on oltava vähintään 58-vuotias tai pysyvästi eläkkeellä. Huoneiston omistukseen ei kohdistu rajoituksia.

Huoneita:

yksiö

Neliöt:

40.0m2

Asuinalue:

Keskusta

Velaton hinta:

152 000 €

Myyntihinta:

152 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut