Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Sairaalakatu 3

Joensuun Pankkiiri tulee tarjoamaan huippusijainnin keskustasta palveluiden ja hyvien ulkoilualueiden ääreltä Pielisjoen välittömästä läheisyydestä. Tärkeiden arjen palveluiden kuten koulujen ja terveyspalveluiden lisäksi läheltä löytyvät keskustan kauppakeskukset sekä kulttuuritarjonta. Yhtiössä on huomioitu liikkumisen esteettömyys, hyvä sisäilma sekä ajaton arkkitehtuuri. Rakennuksessa on lämmöntalteenotolla varustettu keskitetty tulo- ja poistoilmanjärjestelmä tuloilman viilennyksellä. Asunnoista löytyy erillinen ”kotona-poissa-tehostuskytkin” sekä vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä, joka on liitettynä kaukolämpöverkkoon. Pesuhuoneesta löytyy sähkökäyttöinen huonekohtainen mukavuuslattialämmitys. Valoisat kodit viimeistellään huolellisesti ja viihtyisästi. Asuntoja on kaikkiaan 53 kappaletta, joiden kokoluokat vaihtelevat tarjoten laajan valintamahdollisuuden.

Yhtiöllä on oma tontti, joka on jaettu toisen taloyhtiön kanssa hallinnanjakosopimuksella. Hoitovastikkeeseen sisältyy huoneistokohtainen internetliittymä sekä kaapeli-tv.

Taloyhtiöstä on mahdollisuus ostaa autohallipaikka, johon käynti on suoraan asuinkerroksesta hissillä. Kohteessa on huoneistokohtaiset lämpimät varastot taloyhtiön kellarikerroksessa, jossa on myös erikseen myytäviä varastoja. Kuivaushuone, polkupyörien huoltotila sekä tekniset tilat sijaitsevat kellarikerroksessa. Kohteen rakentaminen on alkanut ja arvioitu valmistumisaika on vuoden 2021 loppuun mennessä. Olisiko uusi tuleva kotisi Pankkiirissa?

Annamme mielellämme kohteesta lisätietoja, palvelemme uudiskohdekaupassa vuosikymmenien kokemuksella!

Huoneita:

yksiö

Neliöt:

31.0m2

Asuinalue:

Keskusta

Velaton hinta:

179 000 €

Myyntihinta:

53 700 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut