Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Honkapolku 2

Täysin remontoitu kaksio rauhallisella sijainnilla hyvin hoidetusta taloyhtiöstä. Yhtiö on varustettu hissillä ja sijaitsee omalla tontilla kaukolämpöön kytkettynä. Loistava vaihtoehto myös sijoitukseen.

Huoneiston pinnat, keittiö, kylpyhuone sekä kalusteet on uusittu hiljattain ja samalla asuntoon on tehty käyttömuvakuutta lisääviä muutoksia, esimerkiksi poistamalla väliovia. Lattiapinnat ovat yhtenäiset kautta huoneiston ja makuuhuoneesta löytyy tilava vaatehuone.

Taloyhtiössä on tehty kauttaaltaan mittavat remontit vuosien varrella. Mainittavana näistä on esimerkiksi käyttövesiputkisto, ikkuna- ja oviremontti, julkisivuremontti sekä lämmönvaihdin. Viemäreiden sukitus on juuri loppusuoralla ja siitä huoneistoon kohdistuva osuus on huomioitu velkaosuutena hinnassa. Tämä osuus on mahdollista maksaa kertamaksuna tai jättää pääomavastikkeeksi.

Suunniteltuja remontteja ei ole tiedossa.

Lähimpään kauppaan on matkaa 500 metriä ja keskusta, koulu sekä päiväkoti löytyvät noin kilometrin päästä. Matkat taittaa kätevästi kävellen tai pyöräillen, mutta taloyhtiöstä löytyy autopaikka sitä tarvitsevalle.

Olethan yhteydessä ja kysyt lisää kohteesta.
Olli Vauhkonen
0505186816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

kaksio

Neliöt:

52.5m2

Asuinalue:

Penttilä

Velaton hinta:

109 000 €

Myyntihinta:

103 010 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut