Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Venetie 4

Tervetuloa tutustumaan tähän avaraan kaksioon Rantakylän sydämessä, missä kaikki palvelut ovat käden ulottuvilla. Tämä kodikas koti sijaitsee kaukolämpöyhtiön ylimmässä kerroksessa, tarjoten rauhallisen ja viihtyisän asumiskokemuksen.

Asunnon tilavat huoneet helpottavat sisustamista eri tyyleihin ja käyttötarkoituksiin. Huoneistossa käytännölliset laminaattilattiat ja osittain tapetoidut sekä osittain maalatut seinäpinnat.

Kodin sydän on keittiö, joka tarjoaa hyvin kaappi- ja laskutilaa. Keittiössä myös mukava tila ruokapöydälle, jossa voit nauttia aamiaista tai illallista kodikkaasti.

Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, joka avautuu vehreälle sisäpihalle. Tämä on täydellinen paikka rentoutua auringonpaisteessa tai nauttia raikkaasta ilmasta vaikka vuoden ympäri.

Erityinen bonus tässä asunnossa on sen tilava vaatehuone, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa erilaisille tarpeille. Tämä tila toimii loistavasti myös etätyöpisteenä, jossa voit keskittyä työskentelyyn rauhassa.

Yhteenvetona, tämä kaksio tarjoaa mukavaa asumista hyvin hoidetussa kerrostaloympäristössä. Sijainti Rantakylän palveluiden läheisyydessä tekee arjen sujuvaksi ja helppokulkuiseksi. Tervetuloa kokemaan tämä viehättävä koti itse – ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi jo tänään!

Huoneita:

kaksio

Neliöt:

58.5m2

Asuinalue:

Rantakylä

Velaton hinta:

49 000 €

Myyntihinta:

49 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut