Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Vilniementie 19b

Tämä Oriveden rannalla sijaitseva kesäpaikka antaa upeat maisemat sekä helppohoitoisen kiinteistön ripauksella aitoa mökkitunnelmaa. Rakennuksen varustelun ansiosta käytön ei tarvitse jäädä ainoastaan kesäkauteen vaan täällä voit viettää aikaa ympäri vuoden.

Rakennus on valmistunut vuonna 1991, mutta perusparannuksia on tehty vuosien varrella. Viimeisimpänä uudistuksena on lattiapinnat sekä ilmalämpöpumppu. Varaava leivinuuni ja takka mahdollistavat ruuanlaiton sekä toimivat lämmityksen tukena. Saunasta löytyy pehmeät löylyt antava puukiuas.

Lisärakennuksena on metallirunkoinen autotalli, sähköistettu talousrakennus / aitta sekä rannassa puutarhavaja. Rantaan on myös vedetty sähkövalmius esimerkiksi pihasaunaa tai valaistusta ajatellen.

Tontilla on omaa rantaviivaa n. 50 metriä ja rannasta löytyy laituri. Vesistö on erinomainen uimiseen sekä kalastamiseen ja veneretket onnistuvat kauaskin. Ilmoitukseen on lisätty kesäkuvia omistajan arkistoista.

Välimatkaa Kiteelle tulee 14km, Joensuuhun 66km ja lähin päivittäistavarakauppa löytyy Tolosenmäen Nesteeltä seitsemän kilometrin päästä. Tolosenmäessä sijaitsee myös Kiteen juna-asema.

Kiinteistö on heti kaupasta vapaa ja käyttövalmis.
Nauttisitko sinä jo tulevan kesän Vilniementiellä?

Olli Vauhkonen
0505186816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

56.0m2

Asuinalue:

Suorlahti

Velaton hinta:

98 000 €

Myyntihinta:

98 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut