Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Konttikuja 2

Upea tilaisuus kodin vaihtoon! Tämä vastikään remontoitu kaksio tarjoaa tilavan ja modernin asumiskokemuksen luhtitalon rauhallisessa maantasakerroksessa. Huoneiston remontti on juuri valmistunut, ja se huokuu tuoretta tyylikkyyttä.

Lattiapintojen uusiminen vinyylilankkulattiaksi luo tilaan raikkaan ilmeen, kun taas seinäpintojen päivitys maalaamalla ja tapetoimalla luo kodikasta tunnelmaa. Keittiö on täysin uusittu koneineen ja kaapistoineen, joten täällä ruoanlaitto sujuu vaivattomasti ja tyylikkäästi.

Makuuhuone ja eteinen eivät jääneet remontissa huomioimatta – niiden pinnat ja kaapistot on uusittu, mikä tuo lisää säilytystilaa ja järjestystä arkeen. Lisäksi eteisen yhteydestä löytyy vaatehuone. Kylpyhuone on remontoitu vuonna 2017, ja se säteilee puhtautta ja modernia tyylikkyyttä.

Taloyhtiössä on myös tehty peruskorjauksia, kuten käyttövesijohdot on uusittu vuonna 2019. Tämä kertoo taloyhtiön sitoutumisesta pitkäaikaiseen arvon ylläpitoon ja asukkaiden viihtyvyyteen.

Sijaintinsa puolesta tämä huoneisto tarjoaa rauhallisen asumisympäristön, samalla kun kaikki tarvittavat palvelut ovat helposti saavutettavissa. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi!

Huoneita:

kaksio

Neliöt:

49.0m2

Asuinalue:

Noljakka

Velaton hinta:

94 000 €

Myyntihinta:

94 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut