Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Suvikuja 7

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään kaksioon, joka sijaitsee Niinivaaran alueella, monipuolisten palveluiden välittömässä läheisyydessä. Huoneisto sijaitsee hissitalon neljännessä kerroksessa.

Asunnon lattiat ovat kaunista parkettia ja seinäpinnat on viimeistelty maalipinnoin, luoden raikkaan ja valoisan ilmeen. Kylpyhuone on kaakeloitu ja varustettu mm. lattialämmityksellä ja suihkuseinällä, jotka lisäävät arjen helppoutta ja mukavuutta.

Keittiö on suunniteltu käytännölliseksi, ja kodinkoneet on integroitu kalusteisiin, mikä tekee tilasta viihtyisän ja avaran. Makuuhuoneeseen avautuu kaksi oviaukkoa, mahdollistaen monenlaiset sisustusratkaisut ja henkilökohtaisen ilmeen luomisen.

Huoneisto on tällä hetkellä vuokrattu, ja nykyinen vuokralainen jatkaa mielellään vuokrasuhdettaan. Tämä tarjoaa loistavan mahdollisuuden sijoittajalle, joka etsii valmiiksi vuokrattua kohdetta.

Älä missaa tilaisuutta tutustua tähän Niinivaaran sydämessä, kätevien palveluiden äärellä sijaitsevaan huoneistoon ja varaa aika tutustumiseen.

Huoneita:

kaksio

Neliöt:

37.0m2

Asuinalue:

Niinivaara

Velaton hinta:

135 000 €

Myyntihinta:

52 996 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut