Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Tyvitie 4

Vuonna 2017 valmistuneen rivitaloyhtiön siistikuntoinen kaksio jossa lämmitysmuotona kaukolämpö. Huoneistolla vain yhdet seinänaapurit, koska huoneiston toisella sivulla sijaitsevat huoneistokohtaiset varastot. Lämmitys vesikiertoisena lattialämmityksenä ja ilmanvaihto toteutettu huoneistokohtaisella ilmanvaihdolla, jossa lämmöntalteenotto. Huoneiston lattiat parkettia ja seinäpinnat maalattu. Keittiökalusteet Kontiopuun kalusteita ja vaatekomerot toteutettu liukuovin. Keittiössä saareke, joka täydentää hyvin keittiö kaappi- ja laskutilaa. Kylpyhuone kaakeloitu ja varustettu mm. suihkuseinällä ja lattialämmityksellä.

Huoneiston hintaan sisältyy autokatospaikka erillisenä osakkeena. Huoneistolla lämmin varasto, jonka lisäksi autokatospaikan yhteydessä kylmä varasto. Taloyhtiön piha-alueella autokatospaikkojen lisäksi myös pistokepaikkoja. Piha-alue ajo- ja kulkuväyliltä asfaltoitu.

Pyydä esittely kohteeseen välittäjiltämme tai toimistoltamme toimisto@asuntovaris.fi / 013-285 280!

Huoneita:

kaksio

Neliöt:

49.5m2

Asuinalue:

Hukanhauta

Velaton hinta:

149 000 €

Myyntihinta:

149 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut