Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Kalevankatu 39b

Tarjolla ylimmän kerroksen saunallinen kaksio, joka sijaitsee vuonna 2004 valmistuneessa taloyhtiössä omalla tontilla. Lämmitysmuotona toimii kaukolämpö, ja sijainti Joensuun ruutukaava-alueella takaa lyhyen matkan kaikkiin keskustan palveluihin.

Tämä hyvällä pohjaratkaisulla toteutettu ylimmän kerroksen kulmahuoneisto tarjoaa viihtyisät tilat asumiseen. Keittiö on käytännöllinen, joka tarjoaa taso- ja säilytystilaa kahdella seinustalla. Keittiön yhteydessä on tilaa ruokailuryhmälle. Kylpyhuone on varustettu lattialämmityksellä ja pesukoneliitännällä. Ikkunalla varustettu oma sauna viimeistelee kokonaisuuden. Olohuoneesta käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle, joka avautuu aamuauringon suuntaan! Huoneiston seinäpinnat käsitelty uusin tapetein!

Taloyhtiö on rauhallinen ja hyvin hoidettu. Tällä hetkellä taloyhtiössä ei ole tiedossa merkittäviä peruskorjaustarpeita.

Ole yhteydessä ja sovi oma esittelyaikasi!

Huoneita:

kaksio

Neliöt:

53.5m2

Asuinalue:

Keskusta

Velaton hinta:

159 000 €

Myyntihinta:

159 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut