Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Rantakatu 9b

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kolmannen kerroksen kerrostalohuoneistoon, joka sijaitsee Asunto Oy Joensuun Kirjaltajassa. Tämä tilava kaksio on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta asumista ja loistavaa sijaintia.

Huoneiston lattiat on viimeistelty kauniilla parketilla, mikä luo kodikkaan ja tyylikkään ilmeen. Seinäpinnat on maalattu raikkailla sävyillä, jotka saavat tilan tuntumaan valoisalta ja avaralta. Keittiössä on integroidut kodinkoneet ja käytännöllinen saareke, joka tarjoaa runsaasti työskentelytilaa ja on täydellinen paikka nauttia aamiaisesta tai valmistaa herkullisia aterioita. Olohuoneesta on käynti huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle, jossa voit rentoutua ja nauttia ulkoilmasta ympäri vuoden.

Tämän huoneiston lämmitys on toteutettu vesikiertoisena lattialämmityksenä, ja lämmönlähteenä toimii kaukolämpö. Tämä takaa miellyttävän ja tasaisen lämpötilan asunnossa, joten voit nauttia mukavasta asumisesta ympäri vuoden.

Sijainti on tämän huoneiston ehdoton valtti. Kaikki keskustan palvelut ovat käden ulottuvilla, ja lisäksi voit nauttia Joensuun kauniista joenvarren ja eteläisen ruutukaavan ulkoilumaastoista, jotka sijaitsevat taloyhtiön välittömässä läheisyydessä. Tämä asunto tarjoaa sinulle mahdollisuuden elää kaupungin sykkeessä ja samalla nauttia luonnonläheisestä ympäristöstä.

Tule ja tutustu tähän ihastuttavaan kaksioon, joka tarjoaa laadukasta asumista ja erinomaisella sijainnilla. Tämä on tilaisuutesi löytää uusi koti, jossa voit nauttia kaikista mukavuuksista ja palveluista, joita Joensuu tarjoaa. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi!

Huoneita:

kaksio

Neliöt:

55.5m2

Asuinalue:

Keskusta

Velaton hinta:

269 000 €

Myyntihinta:

168 393 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut