Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Suvikuja 7

Vuonna 2020 valmistuneen hissillisen kerrostalon toisen asuinkerroksen saunallinen kaksio!

Tämän kerrostalokodin pohjaratkaisussa on onnistuttu, saaden kodin tuntumaan neliöitään avarammalta. Huoneiston lattiat ovat viimeistelty kauniilla, vaalealla parketilla, ja seinät on maalattu neutraalein sävyin, luoden raikkaan ja valoisan tunnelman. Keittiö on moderni ja käytännöllinen, ja siellä on pääosin integroidut kodinkoneet. Lisäksi keittiöön on lisätty tyylikäs saareke, joka paitsi tehostaa sisustusta myös tarjoaa lisää taso- ja säilytystilaa. Keittiö ja olohuoneen yhteyteen jää hyvin tilaa ruokailuryhmälle. Olohuoneesta avautuu käynti lasitetulle parvekkeelle, jolta avautuvat näkymät puistoalueeseen päin. Kylpyhuone on viimeistelty kauniilla laatoituksella ja on varustettu lattialämmityksellä sekä pesukoneliitännällä. Kruununa kaikelle on oma sauna, jossa on mukava rentoutua löylyistä nauttien.

Autopaikkaa tarvitsevan on mahdollisuus hankkia sähköpistokepaikka erillisenä osakkeena. Autopaikan hintapyyntö on 5000 €.

Taloyhtiön vieressä sijaitsee S-Market Niinivaara, apteekki sekä muita arjen palveluita. Keskussairaalalle matkaa on alle kilometri. Alueen hyvät kevyen liikenteen reitit sekä ulkoilumaastot kulkevat aivan taloyhtiön vierestä!

Tervetuloa tutustumaan tähän kodikkaaseen asuntoon! Ole yhteydessä ja sovi oma esittelyaikasi!

Huoneita:

kaksio

Neliöt:

50.5m2

Asuinalue:

Niinivaara

Velaton hinta:

179 000 €

Myyntihinta:

82 723 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut