Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Kalevankatu 4

Heti vapaa, hyvällä ja rauhallisella sijainnilla oleva remontoitu kolmio hissitalon ensimmäisestä asuinkerroksesta. Tämä läpitalon huoneisto on valoisa ja kookas lasitettu parveke jää etelään päin.

Huoneistoa on remontoitu tunnollisesti ja viimeisimpänä uudistuksena on kodinkoneiden päivitys. Materiaalit ovat laadukkaita ja esimerkiksi lattiapinnat ovat kotimaista tammiparkettia. Suurehko vaatehuone on varustettu ikkunalla ja muuntuu tarvittaessa vaikkapa kotityöskentelytilaksi.

Taloyhtiö on omalla tontilla kaukolämpöön kytkettynä. Suurimmat remontit on jo tehty alta pois, eikä merkittäviä korjauksia ole suunnitelmissa. Remontit löytyvät listattuna ilmoituksen tiedoista. Taloyhtiössä on edessä huoletonta asumista ja kustannukset pysyvät kohtuullisena.

Aivan kulman takana sijaitsevat puistot sekä liikuntamahdollisuudet. Lähimpään kauppaan on matkaa 260 metriä ja keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Olethan yhteydessä ja sovit oman näyttöaikasi.
Olli Vauhkonen
0505186816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

70.0m2

Asuinalue:

Keskusta

Velaton hinta:

128 000 €

Myyntihinta:

128 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut