Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Kirkkokatu 8

Vuonna 1954 valmistuneen kerrostalon ensimmäisen asuinkerroksen tilava huoneisto. Huoneisto on täysin remontoitu vuonna 2016, kylpyhuonetta lukuunottamatta, joka remontoitu 2014, 2016 remontin yhteydessä uusittu kylpyhuoneen kaapistot. Huoneiston lattiat kauttaaltaan vinyyliä ja seinäpinnat maalattu. Kaikki kiintokalusteet ovat Keittiömaailman ”vetimettömiä” kalusteita, joihin on keittiössä integroitu jääkaappi/pakastin + jääkaappi, erillisuuni (kiertoilma, pyrolyysi yms), astianpesukone ja liesitaso induktio ja liesitasosta myös liesituulettimen ohjaus. Keittiön tasot ovat mikrosementtiä. Keittiössä on pyritty ottamaan huomioon käytännöllisyys tekemällä mm. aamiaiskaappi ja laskutilaa pitäisi olla myös reilusti. Makuuhuoneissa myös ”vetimettömät” kalusteet. Vetimettömällä tarkoitetaan näissä kalusteissa olevia viisteitä ovissa, jotka toimivat avaamiseen. Huoneiston väliovet ovat alkuperäisiä puisia ovia ja ne on entisöity. Vanhojen puuovien lisäksi vanhaa tunnelmaa tuovat leveät ikkunalaudat. Tässä huoneistossa on todella laitettu ajatusta huoneiston sisustukseen kustannuksissa säästämättä.

Taloyhtiössä on paljon isoja peruskorjauksia tehtynä ja taloyhtiön viisivuotissuunnitelmassa ei ole merkittäviä peruskorjaustarpeita tiedossa.

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

88.0m2

Asuinalue:

Keskusta

Velaton hinta:

225 000 €

Myyntihinta:

207 800 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut