Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Kirkkokatu 8

Kohteessa virtuaaliesittely!
Ota yhteyttä ja käydään tutustumassa kohteeseen paikanpäällä.

Vuonna 1954 valmistuneen kerrostalon ensimmäisen asuinkerroksen tilava ja valoisa läpitalon huoneisto.

Huoneisto on täysin remontoitu vuonna 2016, kylpyhuonetta lukuun ottamatta, joka remontoitu 2014. 2016 remontin yhteydessä uusittu kylpyhuoneen kaapistot. Remontin yhteydessä alkuperäistä pohjaratkaisua muutettiin hieman toimivammaksi joten ”palvelijan huoneen” ja keittiön väliseinä purettiin jolloin saatiin keittiön yhteyteen ruokailutila. Entinen ”ruokasali” toimii makuuhuoneena ja on erkkeri-ikkunoista avautuvan Kirkkokadun koivukujan ansiosta tunnelmallinen.

Huoneiston lattiat, eteistä lukuunottamatta, kauttaaltaan vinyyliä ja seinäpinnat maalattu. Eteisessä lattia laattaa. Lattiapinnat uusittu 2021. Huoneistossa 2 tilavaa makuuhuonetta sekä paljon säilytystilaa.

Kaikki kiintokalusteet ovat Keittiömaailman kalusteita. Keittiön varustuksena integroitu jääkaappi/pakastin + jääkaappi, erillisuuni (kiertoilma, pyrolyysi yms), astianpesukone ja induktio keittotaso. Liesitasosta liesituulettimen ohjaus (aktiivihiilisuodatin). Keittiön tasot ovat mikrosementtiä. Keittiössä on pyritty ottamaan huomioon käytännöllisyys tekemällä mm. aamiaiskaappi sekä laskutilaa on reilusti.

Huoneiston väliovet ovat alkuperäisiä puisia ovia ja ne on entisöity. Vanhojen puuovien lisäksi vanhaa tunnelmaa tuovat leveät ikkunalaudat.

Tässä huoneistossa on todella laitettu ajatusta huoneiston sisustukseen kustannuksissa säästämättä. Esittelyt sopimuksen mukaan!

Keittiön jatkeena olevaan tilaan on helppo tehdä erillinen huone lisäämällä väliseinä.

Taloyhtiössä on paljon isoja peruskorjauksia tehtynä.

Vuonna 2019 taloyhtiön parvekkeet kokonaan uusittu kunnioittaen talon alkuperäistä julkisivua. Lasitettu tilata parveke etelään.

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

88.0m2

Asuinalue:

Keskusta

Velaton hinta:

219 000 €

Myyntihinta:

209 224 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut