Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Hippiäisenpolku 7

Kohteeseen tehty kuntotarkastus helmikuussa 2022.

Omalla tilavalla puistoon rajoittuvalla tontilla Ylämyllyn palveluiden läheisyydessä sijaitseva omakotitalo. Taloa vuosien varrella remontoitu niin teknisiltä osin kuin pinnoiltaan. Talossa tilava kodinhoitotila, joka muuntuu moneen käyttötarkoitukseen. Sähkölämmityksen tukena toimivat ilmalämpöpumppu ja leivinuuni, saunassa sekä sähkö että puukiuas. Talon päädyssä autotalli ja autokatos, johon mahtuu myös asuntoauto. Tontilla lisäksi grillikota ja kaksi vajaa.

Alueen palvelut ovat kehittyneet voimakkaasti viimeisten vuosien aikana ja Ylämyllyn keskuksesta löytyy kattava palvelutarjonta. Hippiäisenpolulta matkaa palveluiden ääreen noin 1,5 kilometriä. Talon välittömässä läheisyydessä useampi leikkipaikka ja noin 500 metrin päässä talvella luistelukenttä ja kesällä tenniskenttä sekä urheilukenttä. Lähin bussipysäkki noin 200 metrin etäisyydellä. Alueen ala- ja yläkoulu sijaitsevat Jyrinkylässä, johon pääsee kulkemaan kätevästi kevyenliikenteen väyliä pitkin. Jyrinkylässä myös Paloaukean tekonurmi.

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

124.0m2

Asuinalue:

Honkalampi

Velaton hinta:

89 000 €

Myyntihinta:

89 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut