Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Mäntyahontie 10

Perusteellisesti remontoitu koti rauhallisella Lehmon alueella ulkoilualueiden vieressä. Kauppa löytyy kodin läheisyydestä ja Joensuuhun on lyhyt ajomatka.

Piha-alue on kunnostettu viihtyisäksi ja omasta puutarhasta saa mansikoita sekä marjoja omaan käyttöön. Tilaa löytyy myös kasvimaalle. Tunnelmallisessa kodassa on mukava viettää aikaa ja patiolla nauttia valoisasta tontista.

Talon remontti on toteutettu vuosina 2015 – 2017 ja tästä on laadittu tarkka dokumentointi. Kyseessä on esimerkiksi seinien eristeiden vaihtaminen nykyaikaisiin, seinärakenteiden ja väliseinien vaihto sekä lämmitysjärjestelmän uudistaminen. Lisäksi kaikki sisäpinnat on uusittu. Ilmanvaihtoa on tehostettu. Viilennyksestä ja lisälämmöntuotosta huolehtii olohuoneeseen asennettu ilmalämpöpumppu.

Tule tutustumaan tähän kauniiseen kotiin, järjestän näyttöjä joustavasti. Remonteista voit kysyä lisätietoja välittäjältä.

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

100.0m2

Asuinalue:

Lehmo

Velaton hinta:

159 000 €

Myyntihinta:

159 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut