Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Hiltusenahontie 7

Onko haaveissasi hevostilan sekä kodin yhdistelmä? Nyt se olisi tarjolla valmiina pakettina rauhalliselta alueelta Outokummun tuntumasta. Myytävä kohde koostuu kahdesta kiinteistöstä ja rajoittuu metsään.

Asuinrakennusta on vuosien saatossa peruskorjattu merkittävästi ja sisäpintoja päivitetty tarpeen mukaan. Kodinhoito-, kylpyhuone sekä saunatilat on tehty laajennuksena alkuperäiseen taloon. Yläkerrasta löytyvät makuutilat sekä varastohuone, joka on tarvittaessa muutettavissa asuinkäyttöön. Alakerran tilavassa kellarissa säilyvät vihannekset sekä kausituotteet. Valokuituliittymän avulla etätyöt sekä kodin viihde toimivat pätkimättä.

Lämmityksenä on sähkölämmitys, mutta kahden varaavan tulisijan ansiosta kustannukset pysyvät maltillisina. Saunaan on mahdollista asentaa sähkökiukaan tilalle puukiuas.

Kiinteistöllä on asuinrakennuksen lisäksi kolmen karsinan tallirakennus, grillikatos / huvimaja, talousrakennus ja aitaus, joka on salaojitettu. Laidunalueet ovat nurmipohjaiset.
Outokummun kunnan vaatimuksena hevostilan pitämiseen on kahden hehtaarin maa-alue ja nykyinen omistaja on vuokrannut lisämaata kunnalta. Vuokrasopimusta on mahdollista jatkaa uudelle omistajalle.

Välimatkaa Outokummun keskustaan on 5km, huoltoasemalle 1,3km, Kummun koululle 5,7km ja Joensuuhun 50km. Koululaisille on järjestetty maksuton koulukyyti.

Olethan yhteydessä ja kysyt lisää kohteesta.
Olli Vauhkonen
0505186816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

95.0m2

Asuinalue:

Koivula

Velaton hinta:

115 000 €

Myyntihinta:

115 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut