Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Siihtalantie 20

Tervetuloa Siihtalan arvostetulle asuinalueelle, jossa sijaitsee tämä laajasti peruskorjatun taloyhtiön saunallinen kolmio. Lattiat ovat pääosin parkettia, seinäpinnat on tapetoitu ja osin paneloitu, ja keittiön lattia on korkkilaattaa, joka luo kodikasta tunnelmaa.

Tämä tilava kolmio tarjoaa mukavasti asuintilaa, ja isomman makuuhuoneen yhteydessä on myös käytännöllinen vaatehuone. Huoneiston pohjaratkaisu on suunniteltu toimivaksi ja tilaa on hyödynnetty tehokkaasti.

Huoneistolla vehreä ja suojaisa piha-alue. Huoneiston ulko-oven edessä on oma autopaikka, mikä tekee pysäköinnistä kätevää ja vaivatonta.

Rivitaloyhtiö on laajasti peruskorjattu ja hyvin hoidettu, mikä lisää asumisen miellyttävyyttä.

Tämä viehättävä rivitalohuoneisto tarjoaa mahdollisuuden viihtyisään asumiseen arvostetulla asuinalueella. Älä jää paitsi tilaisuudesta, vaan ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi!

Lisätietoja ja esittelyvaraukset saat ottamalla yhteyttä meihin. Olemme valmiita auttamaan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Tervetuloa tutustumaan tähän rivitalokotiin!

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

66.7m2

Asuinalue:

Siihtala

Velaton hinta:

97 000 €

Myyntihinta:

93 379 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut