Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Vallilankatu 13

Penttilänrannan asuinalueelta kaksikerroksinen rivitalon päätyasunto!

Alakerrassa sijaitsee tilava olohuone, josta on käynti terassille ja omalle piha-alueelle, keittiö ja ruokailutila sekä eteisen yhteyteen sijoitettu erillinen wc. Terassilla ja pensasaidatulla piha-alueella on mukava viettää kaunista kesäpäivää. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisesta käynti lasitetulle parvekkeelle, josta avautuvat upeat jokinäkymät. Yläkerran wc sijoitettu kylpyhuoneen yhteyteen. Tämän käytännöllisen kodin viimeistelee oma, ikkunallinen sauna, jossa voit rentoutua päivän päätteeksi.

Asunnossa on hyvin säilytystilaa, jonka lisäksi asunnon sisäänkäynnin yhteydessä on huoneiston oma ulkovarasto. Lisäksi huoneistolle kuuluu irtainvarasto, joka sijaitsee taloyhtiön yleisissä tiloissa.

Asunto sijaitsee omalla tontilla olevassa hyvin hoidetussa taloyhtiössä, joka on valmistunut vuonna 2008 upealle paikalle Pielisjoenrantaan. Lämmitysmuotona on kaukolämpö vesikiertoisena lattialämmityksenä.

Asunnon yhteydessä on mahdollisuus hankkia erillisenä osakkeena myytävä autokatospaikka!

Sovi oma esittelysi ja käydään tutustumassa tähän ihastuttavaan asuntoon!

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

86.5m2

Asuinalue:

Penttilä

Velaton hinta:

287 000 €

Myyntihinta:

287 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut