Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Tytönniementie 223

Tunnollisesti pidetty mökkikokonaisuus loistavien kalavesien ääreltä etsii uutta omistajaa. Tontin koko on hieman alle 1,4 hehtaaria ja puusto on hyväkuntoista.

Suojaisa ja valoisa tontti on osittainen niemessä, jonka ansiosta järvi avautuu jokaiselle puolelle. Piha ja rakennukset jäävät ilmansuuntien suhteen etelä- ja länsipuolelle. Laiturin kohdalla vesi syvenee hyvinkin nopeasti eli sopii isommallekin veneelle ja perheen pienemmille löytyy hitaasti syvenevä hiekkaranta suojaisasta poukamasta.

Päärakennuksen lisäksi on varastorakennus, puuliiteri, autotalli, ulkohuussi, grillikatos sekä venetalli. Päärakennuksessa on runsaasti lasitettua terassia, kaksi makuuhuonetta sekä tilava tupakeittiö. Sauna löytyy erillisellä sisäänkäynnillä samasta tilasta. Saunassa on Aitokiuas, joka varaa lämmön ja kertalämmityksellä saunoo pitkän aikaa. Sähköntuotanto on toteutettu aurinkosähköllä, käyttöveden pystyy pumppaamaan järvestä ja juomavedelle on oma kaivonsa.

Hyvät tieyhteydet jokaiseen suuntaan. Joensuuhun matkaa 84km, Juukaan 25km, Kuopioon 100km ja Nurmekseen 67km.

Olehan yhteydessä ja kysy lisää!
Olli Vauhkonen
0505186816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

56.0m2

Asuinalue:

Kajoo

Velaton hinta:

78 000 €

Myyntihinta:

78 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut