Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Ikolansaarentie 226b

Unelmien kesäparatiisi odottaa uutta omistajaansa! Tämä viehättävä kesämökki sijaitsee upealla paikalla, tarjoten rauhallisen pakopaikan arjen kiireistä.

Päärakennuksesta on pidetty hyvää huolta vuosien saatossa ja panostettu laadukkaisiin parannuksiin. Kattoremontti, lautaverhoilun uusiminen, ikkunoiden vaihto, ulko-ovien ja lukoston päivitys sekä terassin ja kuistin laudoituksen uusiminen ovat vain osa tehtyjä perusparannuksia.

Tontti on tilava puolen hehtaarin kokoinen ja puustoinen, joka tarjoaa yksityisyyttä ja luonnonläheisyyttä parhaimmillaan. Oma ranta-alue on kuin kutsu aurinkoisille ilta hetkille, avautuen länteen päin ja tarjoten upeita auringonlaskuja.

Kiinteistöllä on lisäksi useita käytännöllisiä lisärakennuksia, jotka täydentävät mökin viihtyisyyttä. Kahdessa erillisessä varastorakennuksessa on runsaasti tilaa erilaisille välineille ja tarvikkeille. Lisäksi toisen varaston yhteydessä sijaitseva nukkuma-aitta tarjoaa tunnelmallisen yöpymispaikan vieraille. Grillikatos kutsuu nauttimaan herkullisista aterioista luonnon helmassa, ja perinteinen puucee täydentää kokonaisuuden.

Tämä kesäpaikka on mahdollisuus luoda unohtumattomia hetkiä yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Jos etsit paikkaa, jossa voit karistaa arjen huolet ja nauttia luonnonläheisestä elämäntyylistä, tämä mökki on juuri sinua varten.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tähän lumoavaan kohteeseen paikanpäälle.

Huoneita:

4 h

Neliöt:

67.0m2

Asuinalue:

Rasivaara

Velaton hinta:

116 000 €

Myyntihinta:

116 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut