Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Joutsentie 4

Rauhallisella sijainnilla oleva ja tunnollisesti vuosien saatossa remontoitu paritalo etsii uusia asukkaita. Hyvä ja edullinen vaihtoehto myös asuntosijoitukseen.

Huoneisto on perusilmeeltään siistikuntoinen ja esimerkiksi pesuhuone on remontoitu 2000 luvulla sekä kodinkoneita on uusittu hiljattain. Lämmitysjärjestelmä on energiatehokas uudistusten myötä ja helposti muokattavissa myös toiminaan muilla ratkaisuilla vesikierron ansiosta.

Paritalo sijaitsee omalla tontilla eli yhteisiä kuluja toisen puolikkaan kanssa ei ole muita, kuin jätekaivon tyhjennys. Sähkö-, vesiliittymä sekä lämmitysjärjestelmä on kummallakin omansa, kuten myös huolenpito rakennuksesta.

Puutarhamaisella ja suojaisalla tontilla on erillinen varastorakennus sekä talon yhteydestä löytyy tilava autotalli. Lämmintä varastotilaa löytyy runsaasti eri puolilta taloa.

Asunnon läheisyydestä löytyvät hyvät ulkoilualueet. Uimaharjun keskus sijaitsee kolmen kilometrin päässä, mistä löytyvät tarvittavat palvelut sekä koulu.

Varaa oma näyttöpyyntösi niin käydään tutustumassa kohteeseen.
Olli Vauhkonen
050 518 6816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

68.0m2

Asuinalue:

Uimaharju

Velaton hinta:

20 000 €

Myyntihinta:

20 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut