Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Suvikuja 7

Tarjolla uudenveroisessa kunnossa oleva kolmio suositulta Niinivaaran alueelta. Parvekkeelta avautuvat hyvät näkymät puistoon sekä taloyhtiön piha-alueelle. Loistava vaihtoehto myös sijoituskäyttöön.

Huoneistossa on käytetty laadukkaita pintamateriaaleja, mm. Lattiat parkettia ja keittiössä integroidut kodinkoneet ja tyylikäs avokeittiöratkaisu. Kylpyhuoneesta löytyy lattialämmitys.

Taloyhtiössä ei ole tiedossa remontteja ja lämmitys on toteutettu kaukolämmöllä. Huoneistolla on käytössään autokatospaikka eri osakkeella, joka on mahdollista lunastaa 10500 euron lisähinnalla.

Palvelut löytyvät läheltä. Esimerkiksi kauppa ja apteekki sijaitsevat viereisessä rakennuksessa ja keskusta löytyy kävelymatkan päästä. Nepenmäen koulu sekä päiväkodit ovat turvallisen matkan päässä perheen pienimmille. Ulkoilua harrastavalle hiihtolatu sekä lenkkeilymaastot kulkevat viereisestä puistosta.

Olethan yhteydessä niin käydään tutustumassa kohteeseen
Olli Vauhkonen
050 518 6816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

56.5m2

Asuinalue:

Niinivaara

Velaton hinta:

179 000 €

Myyntihinta:

53 235 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut