Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Kalevankatu 3a

Vuonna 2004 valmistuneen taloyhtiön valoisa ja hyväkuntoinen saunallinen kolmio, joka sijaitsee taloyhtiön sisäänkäynti kerroksessa. Tähän asuntoon ei tarvitse kulkea portaita!

Huoneisto on pohjaratkaisultaan avara ja monenlaiseen sisustukseen soveltuva. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, jotka sijaitsevat olohuoneen yhteydessä omassa rauhassaan. Tilavasta kylpyhuoneesta löytyy ikkunallinen sauna. Erillinen wc tuo lisämukavuutta arkeen. Läpikuljettavan keittiön yhteydessä on tilaa ruokailuryhmälle. Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle, josta näkymät sisäpihalle.

Tämä hyvin hoidettu taloyhtiö sijaitsee halutulla ja rauhallisella eteläisellä ruutukaavalla vehreiden puistojen ja ulkoilureittien läheisyydestä. Oma tontti ja kaukolämpö pitävät kulut maltillisina.

Mahdollisuus hankkia erillisenä osakkeena lämmin autotalli ja autokatospaikka. Autotallin yhteydestä löytyy lämmin varasto. Autotallin hintapyyntö 29 000 euroa ja autokatoksen 9000 euroa.

Ole yhteydessä ja sovi oma esittelyaikasi, niin käydään tutustumassa asuntoon paikan päällä!

Niko Vänskä
puh. 0408419225
niko.vanska@asuntovaris.fi

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

80.0m2

Asuinalue:

Keskusta

Velaton hinta:

227 000 €

Myyntihinta:

227 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut