Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Kirkkokatu 27d

Puotimestarin pihan toinen vaihe on rakenteilla! YIT Rakennus Oy:n kuusi kerroksinen Asunto Oy Joensuun Ratin huoneistot vaihtelevat 24 neliöisestä yksiöstä 61 neliöiseen kolmioon. Huoneistoista osassa omat saunat.

Puotimestarin pihaan rakennetaan kaikenkaikkiaan neljä taloyhtiötä, joiden sisäpihalle on suunniteltu mm. grillikatos ja leikkialue. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina ja autopaikat sijaitsevat viereisessä autohallissa, johon käynti sisäpihalta.

Huoneistojen lattiat parkettia ja seinäpinnat maalataan tai osin tapetoidaan ostajan toiveiden mukaisesti. Kylpyhuone kaakeloidaan ja varustetaan mm. lattialämmityksellä.

Kaikki kaupungin palvelut yhtiön välittömässä läheisyydessä, Puotimestarin pihan asukkaiden käyttössä on taloyhtiöiden yhteiset Smartpost -postipalvelut, joka mahdollistaa esimerkiksi postipakettien vastaanottamisen tai lähettämisen. Yhtiöiden käytössä oleva pakettiautomaatti sijaitsee Asunto Oy Joensuun Knallin alakerrassa.

Hoitovastike sisältää kaapeli-TV maksun sekä internetyhteyden perusnopeudella.

Annamme mielellämme lisätietoja kohteesta, palvelemme vuosikymmenien kokemuksella uudiskohdekaupassa.

Kohdetta esittelee ja lisätietoja antavat: Viljami Varis 041-456 3638 / Matti Varis 0500-177 177 tai toimistoltamme: toimisto@asuntovaris.fi / 013-285 280!

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

61.0m2

Asuinalue:

Keskusta

Velaton hinta:

264 400 €

Myyntihinta:

79 320 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut