Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Penttilänkatu 26

Tervetuloa kodikkaaseen kolmioon Penttilän mäellä!

Tässä vuonna 2013 valmistuneessa hissikerrostalossa sijaitsevassa neljännen kerroksen tilavassa kolmiossa on paljon tarjottavaa. Huoneiston ikkunat suuntautuvat pääosin taloyhtiön takana olevaan rauhalliseen puistoon, mikä luo asumiseen miellyttävän ja viihtyisän ilmapiirin.

Asunnon valoisuutta ja tilantuntua lisäävät erityisesti olohuoneen ja toisen makuuhuoneen ikkunat, jotka avautuvat huoneiston lasitetulle parvekkeelle. Parvekkeelta voit nauttia avarista näkymistä etelään ja länteen, ja se tarjoaa loistavan paikan rentoutumiseen ja auringonottoon.

Huoneiston lattiat ovat parkettia, ja seinäpinnat on toteutettu osin tapetoinnin ja osin maalauksen avulla, mahdollistaen uuden omistajan oman sisustusvisioinnin toteuttamisen vaivatta. Kylpyhuone on kaakeloitu ja varustettu mm. lattialämmityksellä sekä suihkuseinällä. Erityisen mukavaa on, että huoneistossa on myös oma sauna, ja saunasta avautuu ikkuna tuoden lisää valoa ja raikasta ilmaa saunomishetkiin. Huoneistoon asennettu 2022 ilmalämpöpumppu, jolla on helppo kesähelteillä viilentää huoneilmaa.

Tämä taloyhtiö on erinomaisesti hoidettu, ja hoitovastike on edullinen. Huoneiston yhteydessä on myös mahdollisuus hankkia erillisinä osakkeina autohallipaikka ja paikka moottoripyörälle taloyhtiön alla sijaitsevasta autohallista, mikä tekee arjen sujuvammaksi ja kätevämmäksi.

Sijainti on erinomainen, sillä Ylisoutajan sillan kautta pääset nopeasti Joensuun keskustaan. Lisäksi lähistöllä on upeita ulkoilumaastoja, joten luonnosta ja ulkoilusta nauttiminen on helppoa aivan kodin läheisyydessä.

Tämä kolmio tarjoaa tilavuutensa, toimivan pohjaratkaisunsa ja loistavan sijaintinsa ansiosta täydellisen kodin niin nuorelle perheelle kuin aktiiviselle sinkulle tai pariskunnalle. Älä jää paitsi tilaisuudesta tehdä tästä huoneistosta oma kotisi. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi tänään!

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

70.5m2

Asuinalue:

Penttilä

Velaton hinta:

234 000 €

Myyntihinta:

135 520 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut