Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Sairaalakatu 3

Muuttovalmis Joensuun Pankkiiri tarjoaa huippusijainnin aivan keskustan palveluiden ja Pielisjoen varren upeiden ulkoilureittien ääreltä!

Arjen tärkeiden palveluiden, kuten koulujen ja terveyspalveluiden lisäksi läheltä löytyvät keskustan kauppakeskukset ja kulttuuritarjonta.

Valoisat kodit ovat yksityiskohtiaan myöten viimeistelty tasokkailla ja laadukkailla materiaaleilla. Asuintiloissa lattiamateriaaliksi on valittu kaunis lautaparketti. Kaikissa huoneistoissa vakiovarustuksena kalusteisiin integroidut kodinkoneet.

Rakennuksessa on lämmöntalteenotolla varustettu keskitetty tulo- ja poistoilmajärjestelmä tuloilman viilennyksellä. Asunnoista löytyy erillinen ”kotona-poissa- tehostuskytkin” sekä vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä, jonka on liitetty kaukolämpöverkkoon.

Kolmannen kerroksen valoisa kulmahuoneisto! Tilava, lasitettu parveke sisäpihan puolelle. Makuuhuoneista isommassa ikkunat kahdella seinustalla, kaappitilaa löytyy reilusti koko päätyseinän mittaisesta liukuovilla varustetusta kaapistosta. Keittiön ja olohuoneen toisistaan rajaa seinämä, johon on sijoitettu jääkaappi ja pakastin. Keittiön yhteydessä tilaa isommallekin ruokailuryhmälle. Oma sauna, jossa Harvian kiuas.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan kohteeseen!

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

64.5m2

Asuinalue:

Keskusta

Velaton hinta:

269 500 €

Myyntihinta:

80 850 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut