Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Sairaalakatu 3

Uusi, muuttovalmis, saunallinen kolmio hissitalon toisessa kerroksessa.

Kaikki palvelut arkisista menoista vapaa-ajan rientoihin sijaitsevat helposti kodin läheisyydessä. Joensuun torille matkaa kertyy puolen kilometrin verran, ja Mehtimäen urheilupuistokin sijaitsee kilometrin päässä. Joensuun halki kulkeva Pielisjoki sijoittuu korttelin päähän talosta, kuten myös joen varrella sijaitsevat upeat ulkoilureitit sekä kauniit puistoalueet.

Tässä saunallisessa kolmiossa on moderni avokeittiö, jossa varustuksena integroidut kodinkoneet. Oleskelutilasta käynti huoneiston lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneiden yhteydessä kaapistot. Omassa saunassa rentoudut pilarikiukaan tarjoamissa löylyissä. Tässä huoneistotyypissä myös erillinen WC, kylpyhuoneen WC-istuimen lisäksi.

Huoneistoissa on lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen ilmanvaihtokone. Lämmitysmuotona termostaatein ohjattavat vesikiertoiset patterit, jotka on liitetty kaukolämpöverkkoon.

Osittain maanalaisessa, puolilämpimässä autohallissa on myynnissä 15 autopaikkaa, joista kahden yhteydessä on varasto. Pihakannella sijaitsevassa autokatoksessa on vielä myynnissä kaksi paikkaa. (tilanne 01.03.2024)

Keskeisen sijaintinsa sekä monipuolisen asuntotarjontansa ansioista Joensuun Kuriiri on loistava ratkaisu niin oman kodin etsijälle kuin sijoittajallekin!

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

69.0m2

Asuinalue:

Keskusta

Velaton hinta:

276 700 €

Myyntihinta:

110 680 €

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille. Taloyhtiölainan kokonaislaina-aika on 25 vuotta. Taloyhtiölainan korko 12 kk euriborkorko + marginaali 0,85 %. Tällähetkellä kokonaiskorko 4,561 % (31.05.2024). Yhtiölainan osuus on noin 60 % asunnon velattomasta hinnasta. Huoneistokohtainen lainaosuus on oikeus suorittaa takaisin joko kokonaisuudessaan tai osissa (75 %, 50 % ja 25 %). Yhtiölainan takaisinmaksu on mahdollista kaksi kertaa vuodessa yhtiön velkakirjan mukaisten lyhennysten ja koronmaksun yhteydessä. Yhtiölainan lyhennyksistä peritään pankin palveluhinnaston mukainen palkkio. Pääomavastiketta ei peritä osakkaalta, jonka omistamiin osakkeisiin ei kohdistu rakennusaikaista pitkäaikaista yhtiölainaa. Ensimmäinen lyhennys pankille 30.06.2025, jota varten korotettua koron ja lyhennyksen sisältävää pääomavastiketta aletaan kerätä arviolta 1.1.2025. Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi. Yhtiölainan lyhennysvapaan aikana pääomavastikevakuus sisältää yhtiölainan kolmen kuukauden korkokulut. Lainanlyhennysten alkamisesta lukien pääomavastikevakuus korotetaan vastaamaan yhtiölainan kolmen kuukauden lyhennysosuutta ja korkokuluja.

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut