Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Sairaalakatu 3

Joulukuussa valmistunut Joensuun Pankkiiri tarjoaa huippusijainnin aivan keskustan palveluiden ja Pielisjoen varren upeiden ulkoilureittien ääreltä!

Arjen tärkeiden palveluiden, kuten koulujen ja terveyspalveluiden lisäksi läheltä löytyvät keskustan kauppakeskukset ja kulttuuritarjonta.

Valoisat kodit ovat yksityiskohtiaan myöten viimeistelty tasokkailla ja laadukkailla materiaaleilla. Asuintiloissa lattiamateriaaliksi on valittu kaunis lautaparketti. Kaikissa huoneistoissa vakiovarustuksena kalusteisiin integroidut kodinkoneet.

Rakennuksessa on lämmöntalteenotolla varustettu keskitetty tulo- ja poistoilmajärjestelmä tuloilman viilennyksellä. Asunnoista löytyy erillinen ”kotona-poissa- tehostuskytkin” sekä vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä, jonka on liitetty kaukolämpöverkkoon.

Ensimmäisen kerroksen valoisa kulmahuoneisto! Tilava parveke sisäpihan puolelle. Isommassa makuuhuoneessa ikkunat kahdella seinustalla, kaappitilaa huoneesta löytyy päätyseinän mitalta liukuovilla varustetuista kaapistoista. Keittiön ja olohuoneen toisistaan rajaa seinämä, johon on sijoitettu jääkaappi ja pakastin. Keittiön vieressä tilaa isommallekin ruokailuryhmälle! Omassa, harvian-kiukaalla varustetussa saunassa nautit rentouttavista löylyistä.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan kohteeseen!

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

64.5m2

Asuinalue:

Keskusta

Velaton hinta:

245 900 €

Myyntihinta:

73 770 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut