Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Sairaalakatu 3

Muuttovalmis saunallinen hissitalon kolmio!

Kaikki palvelut arkisista menoista vapaa-ajan rientoihin sijaitsevat helposti kodin läheisyydessä. Joensuun torille matkaa kertyy puolen kilometrin verran, ja Mehtimäen urheilupuistokin sijaitsee kilometrin päässä. Joensuun halki kulkeva Pielisjoki sijoittuu korttelin päähän talosta, kuten myös joen varrella sijaitsevat upeat ulkoilureitit sekä kauniit puistoalueet.

Tässä saunallisessa kolmiossa on moderni avokeittiö, jossa vakiovarustuksena integroidut kodinkoneet ja kaapistot ja kodinkoneet jakautuvat kahdelle puolelle keittiötä. Oleskelutilasta käynti huoneiston lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneiden yhteydessä kaapistot. Omassa saunassa rentoudut pilarikiukaan tarjoamissa löylyissä.

Huoneistoissa on lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen ilmanvaihtokone. Lämmitysmuotona termostaatein ohjattavat vesikiertoiset patterit, jotka on liitetty kaukolämpöverkkoon.

Osittain maanalaisessa, puolilämpimässä autohallissa on myynnissä 15 autopaikkaa, joista kahden yhteydessä on varasto. Pihakannella sijaitsevassa autokatoksessa on vielä myynnissä kaksi paikkaa. (tilanne 01.03.2024)

Keskeisen sijaintinsa sekä monipuolisen asuntotarjontansa ansioista Joensuun Kuriiri on loistava ratkaisu niin oman kodin etsijälle kuin sijoittajallekin!

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

61.5m2

Asuinalue:

Keskusta

Velaton hinta:

247 100 €

Myyntihinta:

98 840 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut