Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Tulliportinkatu 9d

Tulliportin toinen vaihe käynnistyy!

10 000 € -kampanja käynnissä 31.5. asti! Varaa kotisi 31.5. mennessä, maksat kaupantekohetkellä vain 10 000 € ja loput kauppahinnasta lähempänä kotisi valmistumista.

Ennakkomarkkinoinnissa Asunto Oy Joensuun Mekaanikko, joka rakennetaan neljän muun kerrostalon kanssa samaan pihapiiriin. Yhteisöllinen piha-alue tarjoaa asukkailleen puitteet yhteiseen tekemiseen oleskelu- ja leikkialueiden muodossa.

Sijainnin kannalta kohde on loistava: lähistöltä löytyy Itä-Suomen yliopisto, kauppa ja terveyskeskus eikä Joensuun torille kerry matkaa kuin puolentoista kilometrin verran. Alue tarjoaa hyvät liikuntamahdollisuudet Mehtimäen urheilukeskittymän sekä alueen ulkoilumaastojen muodossa.

Mekaanikosta löytyy laadukkaita koteja yksiöistä kolmioihin, jokaiselle siis jotakin!

Tässä ylimmän kerroksen kulmahuoneistossa keittiö ja olohuone muodostavat valoisan kokonaisuuden. Huoneistolle kuuluu eteläsuuntainen lasitettu parveke, joka toimii sään salliessa mainiona ajanviettopaikkana. Oma sauna on varustettu tuuletusikkunalla.

Uuteen YIT-kotiin sisältyy laadukkaat sisustusmateriaalit kolmesta eri teemasta:

Klassinen minimalismi LUMI – Skandinaavisen tyylin peruspilarit ovat vaalea raikkaus, ajaton linjakkuus ja selkeä geometrisyys. Selkeitä kokonaisuuksia ja harkittua minimalismia. Kaikessa yksinkertaisuudessaan rauhoittavan hillittyä tyylikkyyttä.

Taidokas harmonia KALLIO – Sävyjen ja muotojen sopusointua. Väreillä ja materiaaleilla tyylittelyä – kontrastien voimaa. Syvyyttä ja pehmeää lämpöä luonnonläheisyydellä. Rauhan ja utuisten tunnelmien liitto on aitoa balanssien sielulle.

Intensiivinen vetovoima HIILI – Väri vangitsee katseen ja luo intensiivisen tunnelman. Voimakkaita yksityiskohtia, syviä sävyjä ja vahvaa visuaalista luonnetta. Aistikkaita tiloja, joissa on rohkeaa ja taitavaa värien käyttöä sekä tekstuurien käyttöä.

Varaa oma kotisi ajoissa, niin ehdit vaikuttaa tulevan kotisi materiaaleihin!

Yhtiöllä on yhteensä 18 autopaikkaa, jotka myydään erillisenä osakkeina. Pihapaikkoja on myytävänä 10 kpl (6 000€) ja autokatospaikkoja 7 kpl (13 000€). Kaikki autopaikat on varustettu sähköpistoketolpalla. Yksi pihapaikoista jää yhtiön hallintaan.

Huoneita:

kolmio

Neliöt:

61.0m2

Asuinalue:

Otsola

Velaton hinta:

257 400 €

Myyntihinta:

102 960 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut