Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Konstankatu 17

Utran pientaloalueelta, Pielisjoen ja hyvien ulkoilumaastojen läheisyydestä vuonna 2018 valmistunut kivitalo!

Tähän upeaan taloon sisäänkäydessä avautuu tilava eteinen, jonka yhteydestä löytyy säilytystilaa liukuovikaapistoin. Käytävän varrella sijaitsevat kolme makuuhuonetta sekä erillinen wc. Olohuone ja tyylikäs keittiö saarekkeineen ovat yhtä yhtenäistä tilaa. Tyylikkäälle keittiölle viimeisen silauksen antaa käyttöä kestävät kivitasot.

Kodinhoitohuoneen yhteydessä on talon toinen erillinen wc. Kodinhoitohuoneesta löytyy taso- ja kaappitilaa sekä oma uloskäynti takapihalle. Kylpyhuone sekä heti valmiilla kiukaalla varustettu sauna viimeistelevät kokonaisuuden.

Talossa on lämmitysmuotona energiatehokas ja vaivaton kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lisäksi olohuoneen yhteydestä löytyy takka sekä ilmalämpöpumppu.

Pihan ajoväylät ovat asfaltoitu. Erillinen kivirakenteinen lämmin autotallirakennus tarjoaa tilaa autonsäilytykseen sekä hyvät varastotilat. Lämmitysmuotona autotallissa on kaukolämpö. Autotallirakennuksen takaosassa valmius pihasaunalle pukuhuoneineen. Tällä hetkellä tila on varasto käytössä.

Lähistöltä löytyvät hyvät ulkoilumaastot, kuten Utran saarten virkistysalue sekä kaunis Pielisjoen ranta. Lähin ruokakauppa sekä Utran koulu ovat kilometrin päässä.

Kiinnostuitko? Sovi oma esittelyaikasi ja käydään tutustumassa taloon paikan päällä!

Huoneita:

4 h

Neliöt:

116.0m2

Asuinalue:

Utra

Velaton hinta:

319 000 €

Myyntihinta:

319 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut