Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Kylmälammentie 33

Upea ja kodikas omakotitalo Lehmon Kylmäojan asuinalueelta!

Tämä vuonna 1998 valmistunut omakotitalo tarjoaa monipuoliset tilat ja mukavuudet, jotka tekevät siitä viihtyisän kodin! Talossa on kolme makuuhuonetta, joissa jokaisessa on säilytystilaa kaapistoin. Isoimmassa makuuhuoneessa on vaatehuone. Lisäksi talossa on takkahuone, joka voi toimia joko neljäntenä makuuhuoneena, vierashuoneena tai vaikkapa työhuoneena – mahdollisuudet ovat monipuoliset!

Tyylikäs ja käytännöllinen keittiö on remontoitu vuonna 2014 ja tarjoaa hyvät olosuhteet ruuanlaittoon. Keittiössä on laadukkaat kodinkoneet ja runsaasti lasku- ja säilytystilaa. Keittiössä on tilaa isommallekin ruokailyryhmälle. Keittiön yhteydessä on leivinuuni.

Kodinhoitohuone on tilava ja käytännöllinen, josta oma uloskäynti takapihan terassille. Tyylikäs ja tunnelmallinen kylpyhuone ja sauna tarjoavat rentoutumisen hetkiä arjen keskellä. Lisäksi talossa on kaksi erillistä wc:tä, jotka mukavoittavat arjen sujuvuutta!

Lämmitysmuotona talossa on moderni ja energiatehokas ilmavesilämpöpumppu, lämmönjako tapahtuu vesikiertoisena lattialämmityksenä. Lisäksi talossa on Mitsubishin ilmalämpöpumppu ja kaksi varaavaa tulisijaa, jotka takaavat mukavan lämpötilan kaikkina vuodenaikoina.

Talon yhteydessä on lämmin autotalli sekä kaksi lämmintä varastoa. Tilojen lämmitys hoituu vesikiertoisena lattialämmityksenä. Lisäksi takapihalta löytyy kylmä pihavarasto, jossa hyvin säilytystilaa puille, harrastusvälineille ja vaikkapa pihanhoitotarvikkeille.

Upea ja vehreä piha-alue rajoittuu kunnan puistoalueeseen. Pihalla runsaasti istutuksia, jotka tekevät pihasta kauniin ja viihtyisän! Talon lähistöltä löytyvät monipuoliset ulkoilumaastot ja liikuntapaikat. Kylmäojan koulu sijaitsee alle kilometrin päässä!

Älä jää paitsi tilaisuudesta – tule tutustumaan tähän ihastuttavaan kotiin!

Ensiesittely sunnuntaina 24.9.2023 klo 14.00 – 14.20. Tervetuloa!

Huoneita:

4 h

Neliöt:

147.0m2

Asuinalue:

Lehmo

Velaton hinta:

249 000 €

Myyntihinta:

249 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut