Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Uilontie 11a

Omaa rauhaa, maalämpö, kivitalo sekä tilaa harrastuksille ja perheelle? Tämä kohde vastaa näihin sekä moneen muuhun vaatimukseen. Asumiskustannukset pysyvät maltillisena energiatehokkaalla lämmityksellä ja palveluiden äärelle on kohtuullinen ajomatka. Perheen pienimpiä ajatellen koulukyyti lähtee noin 100 metrin päästä.

Sisätilat ovat avarat ja toimivat. Eteisen lisäksi löytyy aula, joka jatkuu olohuoneeksi. Keittiö on poikkeuksellisen tilava ja kaiken tämän kokonaisuuden kruunaa korkea sisäkatto. Takkahuoneesta on kulku kylpyhuoneeseen sekä kodinhoitohuoneeseen. Kodinhoitohuoneen uloskäynnin yhteydessä on kuraeteinen ja takkahuoneesta pääsee mukavasti takapihan terassille vilvoittelemaan saunan jälkeen. Erillisellä sisäänkäynnillä oleva ikkunallinen työhuone sopii etätyötä tekevälle. Valokuituliittymä ja taloon asennettu ATK-verkko takaa hyvän tietoliikenneyhteyden.

Lämmin autotalli on varustettu sähköisellä nosto-ovella. Tilaa löytyy nykyaikaiselle autolle ja harrastusvälineiden säilytykseen. Tekniset tilat löytyvät autotallin yhteydestä.

Lämmönjako on toteutettu vesikiertoisena lattialämmityksenä, joka on kytkettynä myös autotalliin. Lämmön talteenotolla varustettuun ilmanvaihtokoneeseen on mahdollista lisätä jäähdytys, vaikkakin kivitalo pysyy myös helteillä miellyttävän lämpöisenä. Olohuoneen leivinuunia ja takkahuoneen tulisijaa voi hyödyntää niin lisälämmön tuottamiseen, kuin ruuan laittoon. Saunasta löytyy pehmeät löylyt antava puukiuas ja valmiudet sähkökiukaan asennukselle.

Kauniilla ja vehreällä tontilla on tyylikkäästi toteutettuja korkeuseroja, istutuksia sekä poikkeuksellisen laajasti asennettu ulkovalaistus, joka kiertää ympäri piha-aluetta. Tonttia rajaa metsämaa, joka on mahdollisuus hankkia erilliseen hintaan rakentamiseen tai omaan käyttöön. Erillisenä myytävän tontin pinta-ala on 2,32 hehtaaria.

Asuinrakennuksen lisäksi kiinteistöltä löytyy talousrakennus autokatoksella, halkovaja, patiolla varustettu grillipaikka, hiekkalaatikko sekä leikkimökki. Takapiha on lounaan suuntaisesti ja auringonvaloa tontilla riittää vuorokauden ympäri.

Ihastuitko? Sovi oma näyttöaikasi niin käydään vilkaisemassa.
Olli Vauhkonen
0505186816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

6 h ja enemmän

Neliöt:

190.7m2

Asuinalue:

Jakokoski

Velaton hinta:

289 000 €

Myyntihinta:

289 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut