Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Leppästentie 14b

Upea vuonna 2011 valmistunut maalämpötalo omalla noin hehtaarin tontilla. Tässä pieteetillä suunnitellussa Vaajatalossa on huomioitu arjen tarpeet monella tapaa.

Olohuoneen korotettu sisäkatto antaa avaruutta ja isoimman makuuhuoneen yhteydessä oleva erillinen WC tuo arkeen pientä luksusta. Keittiö ja erilliset wc:t ovat kokeneet täydellisen kasvojen kohotuksen vuonna 2022! Vahvat värit yhdistettynä tyylikkäisiin materiaaleihin muodostavat rauhallisen kokonaisuuden, jossa silmä lepää.

Kodinohjausjärjestelmällä saat asettaa kodin ”asetukset” haluamallasi tavalla. Rakennuksessa huomioitu äänentoistolliset asiat, ja äänentoisto on vahvistinta vaille valmiina myös mm. kylpyosastolla ja terassilla. Valokuitu takaa erinomaiset yhteydet etätöiden tekoon ja viihdekäyttöön!

Tontilla lisäksi talousrakennus, jossa tilava autotalli, autokatos ja varastotilaa. Tämä koti tarjoaa miellyttävää arkea joka päiväistä elämää helpottavilla tiloilla ja ratkaisuilla.

Ihastuitko? Ota yhteyttä ja sovitaan esittelyaika!

Huoneita:

4 h

Neliöt:

166.0m2

Asuinalue:

Jakokoski

Velaton hinta:

329 000 €

Myyntihinta:

329 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut