Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Kirvunkuja 1a

Taloyhtiömuotoinen, varainsiirtovero 1,5 %, vuonna 2007 valmistunut paritalohuoneisto arvostetulla Hukanhaudan vanhalla asuinalueella. Paritalo on harkkorakenteinen ja muutenkin toteutettu tasokkain materiaalein. Alakerran lattiat laattaa ja seinäpinnat maalattu. Olohuoneessa hulppea huonekorkeus, joka tekee tilasta yhdessä korkeiden ikkunoiden kanssa erittäin valoisan ja avaran. Keittiössä kodinkoneet integroitu kalusteisiin ja tilavassa saarekkeessa käytännöllinen kivitaso.

Kylpyhuone ja sauna yhdessä kodinhoitohuoneen kanssa ovat myös erittäin toimivat tässä kohteessa. Kaksi suihkua on sijoitettu lasiseinän taakse, johon kaksi lasiovea, sauna tehty puolikaaren muotoon ja kodinhoitohuoneesta oma uloskäyntinsä takaterassille, jonka edessä kurapiste. Olohuoneesta myös käynti terassille. Takapihalla tilavan terassin lisäksi sopivasti tilaa esimerkiksi trampoliinille ja myös huoneiston varasto sijaitsee takapihalla.

Yläkerrassa huoneiston kolme makuuhuonetta sekä erillinen WC, jossa huoneiston kolmas suihku. Yläkerran huoneissa ja aulassa lattiat parkettia ja seinäpinnat maalattu. Erillinen WC kaakeloitu.

Huoneiston sähkölämmityksen tukena toimivat Uuniseppien varaava 2020 tehty takka sekä kaksi ilmalämpöpumppua.

Huoneiston kaksi autopaikkaa sijaitsevat huoneiston edessä.

Huoneita:

4 h

Neliöt:

138.0m2

Asuinalue:

Hukanhauta

Velaton hinta:

289 000 €

Myyntihinta:

289 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut