Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Rauhankatu 28

Etsitkö tilavaa ja hyvällä sijainnilla olevaa kotia keskustan välittömästä läheisyydestä? Suositulta Kanervalan alueelta on vapautumassa paritalo uusille asukkaille.

Huoneisto on siistikuntoinen ja helposti toteutettavissa mieleisekseen pintojen päivityksellä. 2 erillistä wc tilaa, kodinhoitohuone, tilavat oleskelutilat ja suuri piha-alue helpottavat arkea sekä tekevät tästä kohteesta hyvin omakotitalomaisen. Varaava takka sekä juuri asennettu ilmalämpöpumppu tuovat mukavuutta asumiseen ja säästävät energiakuluissa. Autokatoksen yhteydessä on erillinen varastotila.

Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla ja remonteista on huolehdittu vuosien saatossa tunnollisesti. Suurempia kunnostuksia ei ole tällä hetkellä suunnitelmissa. Rakennukset sijaitsevat hyvin väljästi, joten omaa pihaa on käytettävissä runsaasti.

Läheltä löytyvät päivittäiset palvelut, päiväkoti, koulu sekä yliopisto. Torille matkaa noin kertyy hieman yli kilometri. Ulkoilua harrastavalle asunnon välittömästi läheisyydestä lähtevät lenkkeilymaastot ja talvella hiihtoladut.

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Näytöt järjestyvät joustavalla aikataululla.
Olli Vauhkonen
0505186816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

4 h

Neliöt:

109.0m2

Asuinalue:

Keskusta

Velaton hinta:

196 000 €

Myyntihinta:

196 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut