Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Ruotutie 16

Tarjolla puistoon rajoittuvalla kulmatontilla sijaitseva omakotitalo ensimmäisiltä omistajilta. Taloa on remontoitu vuosien varrella ja sisäpinnat on mahdollista uudistuksen yhteydessä päivittää mieleisekseen. Aurinkopaneelit, varaava leivinuuni sekä ilmalämpöpumppu pitävät energiakulut alhaalla.

Lisärakennuksena erillinen autotalli, jonka yhteydessä on puuvaja. Asuinrakennukseen on uusittu ikkunat, etuovi, käyttövesiputkisto, rännit, ilmalämpöpumppu sekä aurinkopaneelit vuosien 2014 – 2022 aikana. Rakennuksia on huollettu vuosien saatossa tunnollisesti.

Kaksi makuuhuonetta yhdistetty, mutta helposti eroteltavissa väliseinällä.

Kiinteistöllä on paljon istutuksia sekä marjapensaita. Korkeuseroja on toteutettu tyylikkäästi ja puisto avautuu kahdelle sivustalla antaen vehreän tunnelman.

Läheltä löytyvät päivittäiset palvelut. Esimerkiksi kauppaan matkaa on 700 metriä, päiväkotiin 500 metriä ja kouluun 2.5 km. Joensuuhun ajaltaa kymmenessä minuutissa.

Olethan yhteydessä ja kysyt lisää
Olli Vauhkonen
0505186816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

4 h

Neliöt:

95.5m2

Asuinalue:

Lehmo

Velaton hinta:

108 000 €

Myyntihinta:

108 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut