Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Tarkinmutka 14a

Vuonna 2011 valmistunut tilava passiivienergia paritalohuoneisto rauhallisella sijainnilla, jossa erinomaiset ulkoilumaastot ja Leinosenlampi äärellään. Huoneiston sisustus on suunniteltu rakennusaikana yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa ja näin saatu sisustus, joka kestää hyvin aikaa. Kaapistot toteutettu pääosin liukuovikaapistoin ja yhden makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone. Olohuoneesta käynti takapihalle ja tilavalle katetulle terassille. Kodinhoitohuoneesta
myös oma uloskäynti. Kylpyhuoneessa kaksi suihkua ja toinen WC:istuin, toinen erillisessä WC:ssä. Saunassa paneloinnit haapaa, seinät osin kivipintaiset. Sähköisen lattialämmityksen tukena toimivat vuolukivinen takka sekä Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumppu, jolla myös tarvittaessa saa huoneiston viilennettyä kesähelteillä.

Tontti rajoittuu takarajaltaan puistoon. Huoneistolla lisäksi erillinen talousrakennus, jossa autokatos ja kylmä- sekä lämmin varastotila. Pihassa myös tilaa toiselle autolle ja vaikka peräkärrylle. Takapihalla lisäksi vaja, puutarhanhoitovälineiden yms säilytykseen.

Huoneita:

4 h

Neliöt:

102.0m2

Asuinalue:

Jyrinkylä

Velaton hinta:

219 000 €

Myyntihinta:

219 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut