Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Malkatie 6

Vuonna 2002 valmistunut siistikuntoinen omakotitalo Joensuun Utran kaupunginosassa. Talo rakennettu kaupungin vuokratontille ja tontti rajoittuu takarajaltaan puistoon. Muutenkin talon sijainti on hyvin rauhallinen, lyhyen pistotien varrella. Alueen palvelut kouluineen ja päiväkoteineen ovat talon läheisyydessä kuten myös erinomaiset kesä- ja talviurheilu maastot.

Eteisessä, tuulikaapissa, ruokailutilassa ja keittiössä lattia laattaa. Olohuoneessa ja makuuhuoneissa laminaattia. Seinäpinnat pääosin maalattu, lukuunottamatta yksittäisiä tapettiseiniä. Kylpyhuone kaakeloitu ja kylpyhuoneessa myös varaus toiselle WC-istuimelle. Saunassa hyvin tilaa isommallekin porukalle ja ikkuna helpottaa saunan tuuletusta saunomisen jälkeen.

Kaikissa makuuhuoneissa kaapistot ja yhden makuuhuoneen yhteydessä lisäksi vaatehuone. Kodinhoitohuoneesta oma uloskäynti, jonka edessä myös kurapiste. Kodinhoitohuoneen katosta laskeutuvat tikkaat talon käyttöullakolle, joka kattaa koko talon pituuden.

Tontilla lisäksi vuonna 2004 rakennettu kahden auton autokatos, jonka päädyssä myös tilava kylmä varastotila.

Suojaisa pensasaidalla aidattu piha-alue.

Pyydä esittely kohteeseen välittäjiltämme 041-456 3638 / Viljami Varis 0500-177 177 / Matti Varis tai toimistoltamme toimisto@asuntovaris.fi / 013-258 280!

Huoneita:

4 h

Neliöt:

118.0m2

Asuinalue:

Utra

Velaton hinta:

199 800 €

Myyntihinta:

199 800 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut