Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Kangaskoskentie 320

Uniikki kohde etsii uusia asukkaita jatkamaan tarinaa viehättävässä maalaismiljöössä. Vastaavia kiinteistöjä on harvoin tarjolla, missä remontit ovat toteutettuna yhtä tunnollisesti kunnioittaen alkuperäistä tyyliä.

Kiinteistö tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia omavaraistaloudesta hevostilan pitämiseen ja matkailutoimintaan. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta välimatkat taittuvat joutuisasti ja etätyöskentely onnistuu verkkoyhteyksien ansiosta.

Kaikki rakennukset on kunnostettu ja tekniikka uudistettu vastaamaan nykyaikaisia mukavuuksia. Asuinrakennukseen on lisäksi tehty laajennuksena olohuone ja lisämakuuhuoneita. Yläkerta on yhtenäistä tilaa, joka on tarvittaessa jaettavissa useammaksi huoneeksi. Yläkerran parveke on kaakkoon päin.
Tällä hetkellä ei ole tiedossa olevia remontteja tai huollon tarvetta. Kustannukset pysyvät maltillisena monipuolisen lämmitysjärjestelmän ansiosta.

Asuinrakennuksen lisäksi kiinteistöltä löytyy useita muita remontoituja rakennuksia; Aittarakennus kahdella makuuhuoneella, jonka alla on tilava maakellari erillisellä sisäänkäynnillä. Ulkosaunasta muokattu varastorakennus usealla sisäänkäynnillä, jonka ylisille on jätetty säilytystilaa. Vanha navetta, jonka alakerrassa on autotalli varastotiloineen ja ylisillä on mahdollista järjestää esimerkiksi juhlia tai matkailutapahtumia. Navettatila taipuu myös tarvittaessa eläinten pitotilaksi, koska alkuperäiset karsinat on jätetty paikoilleen. Kasvimaan yhteydestä löytyy puutarharakennus ja valmiit mansikkamaat. Grillikatokseen on tehty kesäkeittiö ja näköalat avautuvat joelle päin. Rantasauna on rakennettu uudelleen ja paalutettu osittain joen päälle. Rantasaunan yhteydessä on laituri veneen säilytystä varten. Risteyksessä sijaitseva maitolaituri toimii tyylikkäänä maamerkkinä.

Tontti on kooltaan hieman yli kaksi hehtaaria ja sisältää hyväkasvuista metsää noin hehtaarin verran. Piha-alueen ympärille on istutettu uutta puustoa aitaamaan aluetta ja rakennusten läheisyydestä löytyy massiivisia louhittuja kiviä.

Jänisjoki tarjoaa loistavat mahdollisuudet kalastukseen sekä veneilyyn. Omaa rantaviivaa löytyy reilusti ja rantasaunasta onkin mukava pulahtaa uimaan omalta laiturilta.

Välimatkaa Tohmajärven keskustaan tulee n.13 km, mistä löytyvät kaupat sekä tarvittavat palvelut. Kiteelle matkaa on n.32 km ja Joensuuhun n.67 km.

Olethan yhteydessä ja kysyt lisää.
Olli Vauhkonen
0505186816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

4 h

Neliöt:

100.0m2

Asuinalue:

Kangaskoski

Velaton hinta:

165 000 €

Myyntihinta:

165 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut