Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Sanomakuja 5

Laadukkailla materiaaleilla toteutettu, vuonna 2007 valmistunut kuntotarkastettu omakotitalo, suositulla Jyrin pientaloalueella. Sähkölämmityksen tukena toimivat kaksi tulisijaa ja ilmalämpöpumppu. Asuintiloissa Lämpönen älytermostaatit, joilla pystyy säätämään huonekohtaisesti lämmitystä. Toinen tulisijoista olohuoneessa ja toinen takkahuoneessa. Olohuoneen ja keittiön osalla vino sisäkatto ja olohuoneesta käynti takapihan terassille. Keittiössä kivitasot, hyvin lasku- sekä kaappitilaa sekä tilaa ruokapöydälle. Isoimman makuuhuoneen yhteydessä työtila ja vaatehuone ja kodinhoitohuoneen jatkeena takkahuone. Takkahuoneesta ja olohuoneesta käynnit takapihan katetulle terassille.

Talon yhteydessä autokatos, lämmin autotalli vesipisteellä ja öljynerotuskaivolla, lämmin varasto/tekninen tila sekä halkovaja. Tontti rajoittuu takarajaltaan puistoon.

Autotalli, autokatos, reilusti varastotilaa, avara vino sisäkatto, erillinen työskentelytila, takkahuone, puistoon rajoittuva tontti; tämä talo täyttää monen omakotitaloa ostavan toiveet!

Energialuokka D / 2018.

Huoneita:

4 h

Neliöt:

143.0m2

Asuinalue:

Jyrinkylä

Velaton hinta:

259 000 €

Myyntihinta:

259 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut