Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Sanomakuja 5

Laadukkailla materiaaleilla toteutettu omakotitalo, valmistunut vuonna 2007, sijaitsee suositulla Jyrin pientaloalueella. Talossa on sähkölämmityksen lisäksi kaksi tulisijaa ja ilmalämpöpumppu, mikä varmistaa viihtyisän lämpötilan ympäri vuoden. Asuintiloissa on modernit Lämpönen älytermostaatit, joiden avulla voit säätää lämpötilaa huonekohtaisesti, joten energiankulutus pysyy hallinnassa.

Talo tarjoaa avaria tiloja ja erinomaisen pohjaratkaisun. Olohuoneessa ja keittiön osalla on tyylikkäät vinot sisäkatot, jotka tuovat tilaan lisää ilmavuutta ja valoisuutta.

Keittiö on suunniteltu toimivaksi ja siinä on käytännölliset kivitasot sekä runsaasti lasku- ja kaappitilaa. Tilavaan ruokailutilaan mahtuu isompikin ruokapöytä, joten ruokailu onnistuu vaivattomasti perheen ja ystävien kesken.

Talossa on kolme tilavaa makuuhuonetta, ja suurimman makuuhuoneen yhteydessä on myös kätevä työtila ja vaatehuone. Kodinhoitohuoneen jatkeena on viihtyisä takkahuone, joka luo tunnelmallisen ilmapiirin. Takkahuoneesta ja olohuoneesta on käynnit takapihan katetulle terassille, jossa voi nauttia ulkoilmasta suojassa sateelta.

Taloon kuuluu myös käytännöllisiä säilytystiloja, kuten autokatos, lämmin autotalli vesipisteellä ja öljynerotuskaivolla, sekä lämmin varasto/tekninen tila ja halkovaja. Tontti rajoittuu takarajaltaan puistoon, mikä takaa rauhallisen ympäristön ja lisää yksityisyyttä.

Tämän kohteen monipuoliset tilat ja käytännölliset ratkaisut täyttävät monen omakotitaloa etsivän unelmat. Älä jää paitsi tilaisuudesta omistaa tämä viehättävä ja toimiva koti!

Energialuokka D/2018.

Huoneita:

4 h

Neliöt:

143.0m2

Asuinalue:

Jyrinkylä

Velaton hinta:

259 000 €

Myyntihinta:

259 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut