Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Rillikatu 30

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään omakotitaloon, joka tarjoaa viihtyisän kodin loistavalla sijainnilla puiston läheisyydessä. Tämä tilava tiiliverhottu talo on rakennettu vuonna 1992 ja tarjoaa upean yhdistelmän tilaa, mukavuutta ja modernia tunnelmaa. Kodin kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö sekä muut tilat tarjoavat hyvät tilat moneen tarpeeseen.

Yksi tämän kodin erottavista piirteistä on sen sijainti rauhallisen puiston reunalla. Voitte nauttia luonnon läheisyydestä ja vihreästä ympäristöstä suoraan omalta takapihalta. Vuokratontti tarjoaa edullisen asumisvaihtoehdon, ja vuokra on erittäin kilpailukykyinen vuoteen 2041 saakka.

Hiljattain remontoidussa kylpyhuoneessa ja saunassa voitte rentoutua arjen kiireiden keskellä. Saunassa on perinteinen puukiuas, joka tarjoaa aitoa saunatunnelmaa. Kodinhoitohuone on käytännöllinen lisä, ja sieltä on käynti suoraan takapihalle.

Autotalli on kätevästi talon yhteydessä, mikä tekee auton säilyttämisestä vaivatonta. Lisäksi tilava piha-alue tarjoaa mahdollisuuksia monenlaiseen harrastamiseen ja perheen yhdessäoloon.

Tämä koti on valmis luomaan uusia muistoja ja tarjoamaan mukavan elinympäristön. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi, jotta voimme esitellä sinulle tämän upean omakotitalon kaikki yksityiskohdat.

Huoneita:

4 h

Neliöt:

113.0m2

Asuinalue:

Rantakylä

Velaton hinta:

169 000 €

Myyntihinta:

169 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut