Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Yrittäjäntie 7

Nyt tarjolla poikkeuksellinen kokonaisuus!

Kaksitasoisella tontilla on täystiilinen omakotitalo sekä hallirakennus kahdella nosto-ovella. Tontin ylemmällä tasolla sijaitsee omakotitalo ja sen nurmialue istutuksineen, alas jää hallirakennus sekä tilaa autoille.

Alun perin omakotitalo on rakennettu vuonna 1985, ja se on laajennettu nykyiseen kokoonsa vuonna 1995. Vuosien varrella taloa on remontoitu laajasti, muun muassa kodinhoitohuone/apukeittiö on remontoitu vuonna 2013 ja keittiö kokonaisuudessaan 2019.

Talossa on kolme reilunkokoista makuuhuonetta, joista yhteen on oma erillinen sisäänkäyntinsä. Sopii siis mainiosti vaikkapa kotitoimistoksi!

Uusitun keittiön työtasot ovat kiveä ja kaapistoihin on valittu lempeän vaaleanruskea sävy. Keittiön yhteydessä on erillinen ruokailutila, johon mahtuu suurempikin ruokailuryhmä.

Talosta löytyy yhteensä kaksi peseytymistilaa, joista toinen sijaitsee kahden makuuhuoneen yhteydessä ja on varustettu suihkukaapilla sekä wc-istuimella. 2013 remontoidussa kodinhoitohuoneessa/apukeittiössä on uusittujen kaapistojen myötä paljon säilytystilaa. Pukeutumishuoneesta käynti kylpyhuoneeseen, jonka yhteydessä Harvian-sähkökiukaalla varustettu sauna. Erillinen wc sijaitsee talon sisäänkäynnin läheisyydessä, eteisen yhteydessä.

Talon makuu- ja oleskelutiloissa lattiapinnat kauttaaltaan parkettia ja seinäpinnat osin maalattu osin tapetoitu. Kylpyhuoneessa, kodinhoitohuoneessa ja vessoissa lattiat ja seinäpinnat laatoitettu.
Lämmitystä tukemassa ilmalämpöpumppu sekä olohuoneesta löytyvä kermansaven varaava takka/leivinuuni.

Pihalta löytyy suuri hallirakennus, jonka yhteydessä autokatos. Hallirakennuksessa on kaksi nosto-ovea ja vajaan neljän metrin korkeuden ansiosta halliin mahtuu tarvittaessa vaikka kuorma-auto!

Onko tämä kokonaisuus etsimäsi uniikkikohde? Ota yhteyttä ja käydään vilkaisemassa!

Huoneita:

4 h

Neliöt:

150.0m2

Asuinalue:

Hukanhauta

Velaton hinta:

287 000 €

Myyntihinta:

287 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut