Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Mäkitie 6

Vuonna 1981 valmistunut omakotitalo, joka on kokenut laajan peruskorjauksen valmistumisensa jälkeen. Tämä koti sijaitsee rauhallisella alueella, jonka viereinen puisto tarjoaa kaunista vihreyttä ja luonnonläheisyyttä sekä erinomaiset ulkoilumaastot kaikkina vuodenaikoina.

Tässä kodissa on tehty huomattavia päivityksiä vuosien 2000-2017 aikana, mukaan lukien vesikaton uusiminen, ikkunoiden vaihto, sekä kaikkien sisäpintojen uudistaminen. Moderni keittiö on saanut täysin uuden ilmeen kauniiden kalusteiden ja kodinkoneiden ansiosta. Kiveä oleva saareke tarjoaa helppoutta ruoanlaittoon ja yhdessä puutasojen kanssa se luo hienostuneen ilmeen. Keittiössä on harvinainen yhdistelmä sekä kaasuliesi että induktioliesitaso, mikä tuo monipuolisuutta ruoanlaittoon.

Tämä koti on viilattu huippukuntoon lisäeristyksillä niin ulkoseiniin kuin yläpohjaankin, mikä takaa energiatehokkaan ja viihtyisän asumisen kaikkina vuodenaikoina. Lisäksi keittiössä on toimiva leivinuuni, joka yhdessä ilmalämpöpumpun kanssa tarjoaa miellyttävää lämpöä ja tunnelmaa ja toimivat tukena talon sähkölämmitykselle. Lehmon alueen palvelut ovat käden ulottuvilla, ja niiden helppo saavutettavuus tekee arjesta sujuvaa.

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään omakotitaloon, joka yhdistää modernit mukavuudet rauhalliseen ympäristöön. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi!

Huoneita:

4 h

Neliöt:

108.0m2

Asuinalue:

Lehmo

Velaton hinta:

169 000 €

Myyntihinta:

169 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut