Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Vuohenputki 3a

Etsitkö uutta kotia suositulta Karhunmäen alueelta? Sinulla on mahdollisuus lähteä vaikuttamaan rakenteilla olevaan paritaloon, joka valmistuu avaimet käteen periaatteella ostajan toiveita kuunnellen.

Keskeiselle ja rauhalliselle sijainnille valmistuu kesäksi 2023 tilava paritalo kolmella makuuhuoneella, energiatehokkaalla lämmitysmuodolla sekä toimivalla pohjaratkaisulla. Perheen pienimmille tulee koulumatkaa puoli kilometriä turvallista kävelyreittiä pitkin ja Karhunmäen ramppi valtatielle sijaitsee aivan kivenheiton päässä. Ulkoilua harrastavalle lenkkipolut sekä hiihtolatu lähtee Vuohenputken-tien päästä.

Käynti asuntoon on talon päädystä antaen yksityisyyttä kummallekin paritalon puolikkaalle. Autojen säilytys on ajotien puolella, mihin rakennetaan autokatos. Autokatoksen yhteydessä on erillisellä sisäänkäynnillä huoneiston tekninen tila.

Asuintilat koostuvat kolmesta tilavasta makuuhuoneesta, avokeittiö ratkaisusta, kodinhoitohuoneesta sekä sauna-ja suihkutilasta. Olohuoneesta on käynti takapihan terassille, jossa on lasitusvalmius sitä tarvitsevalle. Huoneistoon on sijoitettu kaksi erillistä vaatehuonetta, toinen kodinhoitohuoneeseen ja toinen isoimman makuuhuoneen yhteyteen. Eteiskaapit tulevat ulko-oven välittömään läheisyyteen. Lisäksi säilytystilaa löytyy autokatoksen vieressä sijaitsevasta teknisestä tilasta sekä erillisestä pihalle rakennettavasta varastosta. Hintaan sisältyy varaava takka.

Tontti on yhteensä 1200m2 Joensuun kaupungin vuokratontti, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella omistajien kesken. Kumpikin osapuoli maksaa omat kustannuksensa kulutuksen mukaisesti eli aivan kuin asuisi omakotitalossa, mutta paritalon eduilla.

Asuinrakennuksen lisäksi rakentaja huolehtii pihatöistä, ajo- ja kulkuväylien viimeistelystä sekä huolehtii raja-aitojen istutuksesta.

Rakentaminen on jo hyvällä mallilla ja lähden mielelläni paikanpäälle esittelemään kohdetta. Olethan yhteydessä ja kysyt lisää.

Olli Vauhkonen
050 518 6816
olli.vauhkonen@asuntovaris.fi

Huoneita:

4 h

Neliöt:

96.5m2

Asuinalue:

Karhunmäki

Velaton hinta:

244 000 €

Myyntihinta:

244 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut