Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Kokkomäentie 17

Rauhallisen päättyvän kadun päässä sijaitsevan kaukolämpöyhtiön tilava päätyhuoneisto. Taloyhtiö on valmistunut vuonna 1989 omalle tontille, tontti rajoittuu kolmelta sivultaan Kokkomäenpuistoon. Huoneiston tilat jakaantuvat kahteen tasoon, alakerrassa sijaitsevat tilava olohuone, keittiö ja erillinen WC, yläkerrassa sijaitsevat huoneiston kaksi makuuhuonetta ja arkiolohuone, kodinhoitotila, erillinen WC, kylpyhuone ja sauna. Kaikki yhtiön kylpyhuoneet remontoitu vuonna 2007.

Olohuoneesta käynti huoneiston tilavalle, osin katetulle, terassille. Olohuoneen ja makuuhuoneiden ikkunat puistoon, keittiön ikkuna huoneiston laatoitetulle etupihalle, jolla sijaitsee myös huoneiston noin 4 neliömetrin irtainvarasto.

Yhtiön autopaikoitus on järjestetty kahteen autokatokseen joissa on saman verran autokatospaikkoja kuin huoneistojakin eli 11 kappaletta, lisäksi avopaikkoja. Talvella pääväylät on aurautettu koneyrittäjällä, jokainen osakas huolehtii omien piha-alueidensa hoidosta ja yhteiset alueet hoidetaan talkoovoimin.

Yhtiötä ylläpidetty esimerkillisesti ja siksi ei hallituksen viisivuotissuunnitelmassa ole merkittäviä peruskorjaustarpeita lähivuosille tiedossa.

Huoneita:

4 h

Neliöt:

102.0m2

Asuinalue:

Noljakka

Velaton hinta:

158 000 €

Myyntihinta:

158 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut