Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Notkolanrinne 2

Tilava päätyhuoneisto hyvällä sijainnilla olevasta kaukolämpötaloyhtiöstä.

Huoneiston asuintilat jakautuvat kahteen kerrokseen: Alakerrassa on yksi makuuhuone, erillinen wc, keittiö, olohuone sekä kodinhoitotila ja kylpyhuone. Olohuoneessa on upea erkkeri sekä tunnelmaa luova vuolukivitakka. Kätevät liukuovet kätkevät sisäänsä portaikon yläkertaan sekä alakerran kodinhoito- ja kylpyhuoneen.

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja vintti, joka toimii kätevästi esimerkiksi työhuoneena tai neljäntenä makuuhuoneena. Vintti on varustettu ilmalämpöpumpulla. Toisesta yläkerran makuuhuoneesta on käynti takapihan puoleiselle parvekkeelle.

Huoneistosta on kaksi käyntiä takapihan terassille, toinen olohuoneesta ja toinen kätevästi suoraan kylpyhuoneesta. Takapihan valoisalla terassilla onkin mukava viettää aikaa ja nauttia kesäpäivistä.

Taloyhtiö sijaitsee Noljakan rauhallisella alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarvittavat arjen peruspalvelut sijaitsevat lähellä, esimerkiksi kouluun ja päiväkotiin noin 400 metriä ja ruokakauppaan kertyy matkaa noin 450 metriä. Koti sijoittuu hyvien ulkoilumaastojen äärelle eikä esimerkiksi upealle Aavarannalle ole kovin kummoinen matka!

Varaa oma näyttösi kohteeseen ja tule ihastumaan!

Huoneita:

4 h

Neliöt:

105.0m2

Asuinalue:

Noljakka

Velaton hinta:

179 000 €

Myyntihinta:

174 500 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut