Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Penttilänkatu 26

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kuudennen kerroksen kerrostalohuoneistoon! Tämä tilava ja valoisa huoneisto tarjoaa upeat ja avarat näkymät. Hissitalossa asuminen tekee arjesta mukavaa ja vaivatonta.

Huoneistossa on ilmalämpöpumput, jotka tarjoavat viilennystä kesähelteillä, joten voit nauttia miellyttävästä sisäilmasta ympäri vuoden. Lattiat ovat kaunista parkettia, ja seinäpinnat on tyylikkäästi viimeistelty osin tapetoinnilla ja osin maalauksella.

Tilavassa kylpyhuoneessa varustuksena mm. kaksi suihkua, lattialämmitys sekä wc-istuin. Erillinen WC tarjoaa tilan pesutornille, mikä on erittäin kätevää.

Isoimman makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone, joka helpottaa arjen järjestelyjä ja säilytystä. Lisäksi koko huoneiston levyinen parveke länteen tarjoaa mahdollisuuden nauttia auringonlaskuista ja ulkoilmasta omassa rauhassa. Parvekelaseihin on asennettu sälekaihtimet, jotka takaavat yksityisyyden ja säädettävän valon määrän.

Taloyhtiöstä on mahdollisuus hankkia autohallipaikka erillisenä osakkeenaan, joka sijaitsee kätevästi taloyhtiön alla autohallissa. Näin auton säilyttäminen on vaivatonta ja turvallista. Hallipaikalla myös sähköauton latausasema. Lisäksi mahdollista hankkia myös erillisenä osakkeena lisävarasto huoneistolle kuuluvan varastokomeron lisäksi. Taloyhtiössä myös erillisenä osakkeena saatavilla oma paikka moottoripyörälle autohallissa.

Taloyhtiön sijainti tarjoaa erinomaiset ulkoilumaastot ja Penttilän palvelut välittömässä läheisyydessä. Ylisoutajan siltaa pitkin pääset kätevästi ruutukaavan puolelle, joten kaikki kaupungin tarjoamat mahdollisuudet ovat helposti saavutettavissa. Hoitovastike sisältää internetyhteyden perusnopeudella ja nopeus korotettavissa aina 1000 mb saakka.

Tämä huoneisto yhdistää laadukkaan asumisen ja modernit mukavuudet upeilla näkymillä. Tule ja ihastu tähän ainutlaatuiseen kotiin!

Huoneita:

4 h

Neliöt:

115.0m2

Asuinalue:

Penttilä

Velaton hinta:

458 000 €

Myyntihinta:

458 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut