Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Vallilankatu 13

Penttilänrannan asuinalueelta upea 112 neliöinen kaksikerroksinen rivitalon päätyasunto, joka tarjoaa esteettömät ja henkeäsalpaavat näkymät Pielisjoelle!

Alakerrassa sijaitsee tilava olohuone, josta on käynti lasitetulle terassille ja omalle piha-alueelle, kivitasoin ja laadukkain kodinkonein varustettu keittiö sekä erillinen wc. Olohuoneen yhteyteen on sijoitettu takka, joka toimii tunnelmanluojana etenkin syksyn ja talven saapuessa.

Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista jokaisesta avautuvat upeat jokinäkymät. Yhdestä makuuhuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle, jolta voit ihailla maisemia ja nauttia uniikeista auringonlaskuista – joen yli laskeva aurinko maalaa joka ilta erilaisen taidemaalauksen horisonttiin.

Kruunuksi kaikelle löytyy tilava, spahenkinen kylpyhuone ja sauna, jossa voit rentoutua päivän päätteeksi. Kylpyhuoneen yhteydessä on vaatehuone.

Asunnossa on hyvin säilytystilaa, jonka lisäksi asunnon katetun sisäänkäynnin yhteydessä on huoneiston oma ulkovarasto. Lisäksi huoneistolle kuuluu irtainvarasto, joka sijaitsee taloyhtiön yleisissä tiloissa.

Asunto sijaitsee hyvin hoidetussa taloyhtiössä, joka on valmistunut vuonna 2008 upealle paikalle Pielisjoenrantaan. Lämmitysmuotona on kaukolämpö vesikiertoisena lattialämmityksenä. Huoneistoon on lisäksi asennettu ilmalämpöpumppu, joka viilentää kesähelteillä.

Mahdollisuus hankkia kaksi autokatospaikkaa, jotka myydään erillisinä osakkeina.

Sovi oma esittelysi ja käydään tutustumassa tähän ihastuttavaan asuntoon!

Niko Vänskä
puh. 0408419225
niko.vanska@asuntovaris.fi

Huoneita:

4 h

Neliöt:

112.0m2

Asuinalue:

Penttilä

Velaton hinta:

439 000 €

Myyntihinta:

439 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut