Sulje

Olit sitten myymässä tai ostamassa asuntoa – laitamme asiat kerralla kuntoon. Ota rennosti ja jätä kiinteistönvälitys meille.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Ota yhteyttä

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Yhteydenottolomakkeelle

Maaherrantie 40d

Tervetuloa tutustumaan vuonna 1990 valmistuneeseen upeaan vapaa-ajan asuntoon, joka sijaitsee Maaherrantiellä Viinijärven rannalla. Tämä ainutlaatuinen kokonaisuus koostuu kaksi kerroksisesta huvilasta sekä erillisestä rantasaunarakennuksesta. Kokonaisuus sijaitsee vehreällä rinnetontilla.

Päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, tilava ja valoisa olohuone, keittiö sekä erillinen wc. Pukuhuoneen kautta pääsee kylpyhuoneeseen ja saunaosastolle, mikä takaa mukavat ja rentouttavat saunahetket. Yläkerrassa sijaitsee avoin parvi sekä kolmas makuuhuone, jossa on peräti kaksi vaatehuonetta. Lisäksi säilytystilaa tarjoaa käyttöullakko.

Rannan saunarakennus tarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiseen: siellä on keittiöllä varustettu tupa, erillinen wc, pukuhuone sekä kylpyhuone ja sauna.

Piha-alueella on sähköpistokepaikat kahdelle autolle ja tilaa useammallekin autolle, joten tilaa riittää myös vieraille. Tämä ainutlaatuinen kokonaisuus tarjoaa kaiken tarvittavan rentouttavaan ja mukavaan vapaa-ajan viettoon upeissa järvimaisemissa.

Tule ja ihastu!

Huoneita:

4 h

Neliöt:

86.5m2

Asuinalue:

Harinjärvi

Velaton hinta:

190 000 €

Myyntihinta:

190 000 €

Jaa kohde:

Ota yhteyttä

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Torikatu 7 a, 80110 Joensuu
Y-tunnus: 2334873-9
toimisto@asuntovaris.fi

Olen kiinnostunut